Nieuws 

                      ADV Hijs & Sjorgereedschap - feb. 2024
We zijn al weer even onderweg in 2024. Ook dit jaar staan wij weer graag voor u klaar. Om u nog verder van dienst te kunnen zijn, hebben we ons assortiment uitgebreid. Aan ons assortiment hebben wij een ruime hoeveelheid aan valbeveiligingsartikelen toegevoegd, welke wij op voorraad hebben in onze winkel. Dit nieuwe assortiment loopt uiteen van standaard harnassen met positioneeringslijnen voor in een hoogwerker of manbak, tot aan harnassen met valstop apparaten.
Bent u opzoek naar de juiste valbeveiliging? Kom dan bij ons langs of neem contact met ons op voor advies. Naast deze mooie uitbreiding hebben wij nu ook de Twist4lift containerhaken in ons assortiment. De containerhaken zijn ontworpen voor extra gebruikersgemak, het set van 4 haken komt in een mooi opbergrek! Ook op het gebied van spanbanden, hebben wij nu nog meer keuze en een ruimere voorraad. Zoals standaard ratels of ergoratels met spitshaken of klauwhaken in 9 meter en 13 meter. Er is keuze genoeg!

De afgelopen weken zijn we ook bezig geweest in onze winkel, er zijn aanpassingen aangebracht om ons assortiment ordelijk te presenteren. Zo hopen we dat het voor u overzichtelijker wordt om te zien wat we eigenlijk allemaal hebben hangen! Loop eens binnen op werkdagen tussen 07:30 en 16:30.
Uiteraard kunt u bij ons ook gewoon terecht voor jaarlijkse visuele inspectie, keuringen en reparaties!
Volg ons voor het laatste nieuws ook via Instagram en Facebook!